کباب خلیج فارس یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب ساطوری یا همان کباب بناب آذربایجان دارد. این کباب خوشمزه مانند کباب بناب از گوشت قرمز و سبزیجات تازه تهیه می شود و به همین دلیل طعم بسیار خوبی دارد. با نارگیل طب همراه باشید.
مواد لازم کباب خلیج فارس
- فلفل قرمز ۱ عدد
- پیاز سفید ۲ عدد
- جعفری ۱۰۰ گرم
- زرشک ۱۰۰ گرم
- گردو به اندازه کافی
- گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب خلیج فارس
ابتدا زرشک را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا خیس بخورد ،سپس جعفری و فلفل را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم آنگاه پوست پیازها را می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم
سپس آب آن را خوب می گیریم. گوشت ( بهتر است چربی گوشت خیلی زیاد نباشد چون باعث ریختن گوشت از سیخ می شود ) را دو مرتبه چرخ می کنیم و در ادامه با پیاز مخلوط می کنیم سپس خوب ورز می دهیم تا یکدست شوند.
جعفری و فلفل خرد شده را به گوشت می افزاییم و زرشک را آبکشی می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و گردو را آسیاب می کنیم و به مواد می افزاییم (می توانید حذف کنید)و خوب ورز می دهیم و روی مواد را سلفون می کشیم
و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . پس از آنکه مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم مجددا آن را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به سیخ می کشیم.کباب های آماده شده را روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا خودش را بگیرد
و رنگ آن کاملا تغییر کند سپس سیخ ها را می چرخانیم تا کباب ها یکدست پخته شوند. کباب های آماده شده را در نان می گذاریم و گوجه فرنگی و فلفل سبز نیز در کنار کباب ها به سیخ می کشیم و کبابی می کنیم و با نان این کباب خوش طعم را سرو کنید. نوش جان!