کباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود. با نارگیل طب همراه باشید.
مواد لازم کباب بره
- گوشت بره ۶۰۰ گرم
- سیر ۳ حبه
- پیاز متوسط ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب بره
ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی به اندازه قطعات کباب چنجه خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و گوشت بره را پس از خرد کردن داخل آن بریزید. یکی از پیازها را رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید.
در ادامه سیرها را خرد کنید و به همراه روغن زیتون ، سرکه سفید ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند و تمام نقاط گوشت بره را پوشش داده و طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید روی درب کاسه را با سلفون بوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید.
قبل از سیخ کردن ، حتما خرده های سیر و پیاز را از روی قطعات گوشت جدا کنید زیرا در هنگام کباب کردن ، خیلی سریع می سوزند و باعث بد طعم شدن کباب می شوند. پیاز باقیمانده را برای قرار دادن بین قطعات گوشت به صورت تکه ای خرد کنید.
در بین هر دو قطعه گوشت یک قطعه پیاز سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن گوشت به پایان رسید منقل ذغال را آماده کنید. توجه داشته باشید حتما تمام دغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای بدن مضرر است.
ضمن اینکه ذغال های خام باعث می شوند کباب شما بوی دود بگیرد. سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم بچرخانید تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل می توانید مقداری کره هم آب کنید و روی کباب ها بمالید.