اولین دستور پخت فرنچ تست یا تست فرانسوی در یک کتاب آشپزی لاتین متعلق به قرن چهارم یا پنجم میلادی آمده است. فرنچ تست یک صبحانهی خوشمزه و سیرکننده است که میتوان آن را با هر نوع نان تست مثل نان تست سفید، نان تست چند غله یا نان تست جو تهیه کرد. طرز تهیه فرنچ تست ساده است. با چند تکه نان، تخم مرغ و شیر میتوانید یک فرنچ تست خوشمزه در خانه درست کنید. پس از سرخ شدن تستها میتوانید آن را با هر نوع میوه یا خوراکیهای شیرینکننده سرو کنید؛ برای مثال با خامه، توت فرنگی، شیره درخت افرا، سس شکلات، عسل و انواع مغزها. با نارگیل طب همراه باشید.
مواد لازم برای فرنچ تست
- نان تست: ۱۰ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- سیب: ۱ عدد بزرگ
- موز: ۲ الی ۳ عدد
- شکلات صبحانه: به میزان لازم
- دارچین: ۱.۵ قاشق غذاخوری
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه فرنچ تست
۱.
برای شروع، نانهای تست را روی تختهی برش یا میز آشپزخانه قرار دهید و توسط یک قاشق کوچک وسط آنها را گود کنید.
۲.
در نوع اول باید مانند تصویر گودی نان را با شکلات صبحانه و موز حلقهشده پر کنید.
۳.
پوست سیبها را بگیرید و آنها را با رندهی معمولی رنده کنید. در یک قابلمهی کوچک سیب را با ۱۵ گرم کره و نصف قاشق چایخوری دارچین
مخلوط کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با هم بپزند. میتوانید در صورت تمایل
علاوه بر دارچین چند قطره آب لیمو ترش و شکر هم برای طعم بیشتر به سیبها
اضافه کنید.
۴.
در نوع دوم فرنچ تست، بعد از گود کردن داخل نانها، باید کمی از
مخلوط سیب و دارچین در وسط آنها قرار دهید و دو تکه نان را روی هم
بگذارید.
۵.
تخم مرغها را درون یک ظرف بشکنید. و همراه وانیل خوب هم بزنید تا
یکدست شوند. برای هم زدن تخم مرغها نیازی به همزن برقی نیست. این کار را
با همزن دستی یا حتی یک چنگال هم میتوانید انجام دهید.
۶.
سپس یک پیمانه شیر را همراه باقیماندهی پودر دارچین و شکر به تخم مرغها اضافه کنید و باز هم بزنید.
۷.
تستهایی که آماده کرده بودید را درون مخلوط تخم مرغ فرو ببرید.
آنها را طوری در مایع بغلتانید که هر دو طرف آنها به تخم مرغ آغشته شود.
یک تابهی نچسب را داغ و دو طرف فرنچ تستها را درون تابه سرخ کنید تا خوب طلائی شوند. در نهایت میتوانید فرنچ تست را با سس شکلات، موز و کمی پودر دارچین تزئین و سرو کنید.