کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و آسان است.
مواد لازم کباب کوبیده در فر
- پیاز متوسط ۲ عدد
- فلفل سبز کبابی ۴ عدد
- دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
طرز تهیه کباب کوبیده در فر
برای تهیه کباب کوبیده در فر ابتدا گوشت را به همراه دنبه دو بار چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مایه کوبیده را ورز دهید.
مایه کوبیده را ۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست و منسجم شود. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده هم به مایه کوبیده خود اضافه کنید. پس از ورز دادن مایه کوبیده درب کاسه را با سلفون ببندید و آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مایه کوبیده را از یخچال خارج کنید. در سینی فر یک فنجان آب بریزید سپس از مایه کوبیده با دست برداید و به شکل کوبیده در سینی فر حالت دهید.
در صورت تمایل می توانید کوبیده را با سیخ چوبی هم تهیه کنید. پس از اینکه مایه کوبیده را در سینی فر قرار دادید گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و به همراه فلفل ها در سینی فر قرار دهید. سینی فر را داخل فر قرار دهید تا کباب کوبیده آماده شود.
توجه داشته باشید که باید آب درون سینی به طور کامل تبخیر شود و کباب ها به روغن بیفتند سپس کباب ها را از فر خارج کنید. در زمان پخت می توانید کباب ها را چند بار بر گردانید تا به صورت یکدست تر بپزند. در پایان کباب کوبیده را به همراه برنج سرو کنید.