سالاد فصل یکی از انواع سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که برای هر فصل از مواد متفاوتی برای تهیه این سالاد استفاده می شود. البته در حال حاضر این سالاد مخلوطی از کاهو ، خیار ، گوجه فرنگی و .. است که به صورت ثابت در همه ماه های سال با همین ترکیب تهیه می شود. با نارگیل طب همراه باشید.
مواد لازم سالاد فصل
- هویج متوسط ۲ عدد
- خیار سالادی ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- کلم برگ کوچک ۱ عدد
- کاهوی متوسط ۱ عدد
- آبلیمو و سس مایونز به اندازه کافی
- زنجبیل یک چهارم قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد فصل
ابتدا کاهو ها را دانه دانه از مغزشان جدا می کنیم و در قابلمه ای می چینیم و داخل آن آب می گیریم تا ۱۰ دقیقه داخل آب باشند تا اگر خاک یا حشره ای روی آن ها است در بیاید سپس می شوریم و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن ها برود
سپس روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و مجددا داخل آبکش می ریزیم. دو سه برگ روی کلم را نیز جدا می کنیم و باقی آن را آبکش می کنیم و روی تخته به شکل نواری باریک برش می دهیم و به کاهو اضافه می کنیم.
می توانیم از نصف کلم سفید و نصف کلم بنفش استفاده کنیم تا رنگ سالاد جذاب تر بشود. هویج ها را تمیز می کنیم و آبکشی می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و کلم،کاهو خرد شده را نیز به آن می افزاییم.
در اینجا می توانیم مواد را در ظرف مورد نظرمان بریزیم و گوجه خیار را
که خرد کردیم روی این مواد بچینیم و یا همگی مواد سالاد داخل هم باشند و
موادی برای صرفا روی سالاد تدارک نبینیم و داخل ظرف سالاد آماده شده را
بریزیم.
گوجه فرنگی ها را می شوییم و به شکل حلقه ای خرد می کنیم و به مواد می
افزاییم.خیار را نیز می شوییم و به صورت ورقه ورقه برش می دهیم و به مواد
سالاد اضافه می کنیم. در یک کاسه مقداری سس مایونز می ریزیم و زنجبیل ،روغن
زیتون ،فلفل سیاه ،نمک،آبلیمو روی آن می ریزیم
و مقدار مواد سس کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.مواد را خوب هم می زنیم تا بخورد یکدیگر بروند.سالاد و سس ما آماده شده،بهتر است روی سالاد سلفون بکشیم و با سس در یخچال قرار دهیم و زمان استفاده از یخچال خارج کنید و این سالاد ساده و بی نظیر رو نوش جان کنید.