سس تارتار را تهیه کنید و با انواع غذاهای دریایی و یا انواع ناگت سرو کنید. در ادامه با نارگیل طب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
- سس مایونز ۱۵۰ گرم
- خیار شور ۱۰۰ گرم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ قاشق چای خوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
- نمک کمی
مراحل تهیه سس تارتار
مرحله اول: خورد کردن
برای تهیه سس تارتار ابتدا همان طور که در دستور گفته شده مواد باید ریز خرد شود… پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید.
مرحله دوم: ترکیب کردن
شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بنابر این بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: یخچال
سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: پایان کار
بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار
را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده
از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده
زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان فرمائید.