سس تارتار را تهیه کنید و با انواع غذاهای دریایی و یا انواع ناگت سرو کنید. در ادامه با نارگیل طب همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • سس مایونز ۱۵۰ گرم
  • خیار شور ۱۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک کمی


مراحل تهیه سس تارتار

مرحله اول: خورد کردن

برای تهیه سس تارتار ابتدا همان طور که در دستور گفته شده مواد باید ریز خرد شود… پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم: ترکیب کردن

شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بنابر این بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: یخچال

سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.

مرحله چهارم: پایان کار

بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان فرمائید.


منبع: پارسی دی